INLEİ® LASH FİLLER NEDİR?

INLEİ® LASH FİLLER NEDİR?

InLei® Lash Filler bu doğal kirpikleri sadece 3 prosedür sonrası 24% kalınlaştıran, güçlendiren onları kökünden besleyerek uzamasını sağlayan profesyoneller tarafından yapılan italyan teknoloji kirpik bakım prosedürüdür. Etkisi İtalyanın Milano Araştırma Enistitusünde bilimsel olarak kanıtlanmış Dünyada ilk kirpik dolğu solüsyonlarıdır. 

Günümüzde InLei® Lash Filleri kirpik laminasyonu olarakta duymuş olabilirsiniz ancak bu benzersiz ürünlerin etkisi basit kirpik perması veya kirpik laminasyonu işlemlerinden çok daha farklı etkiye sahiptir. Bu yüzden eğer kullandığınız solüsyonlar InLei® Lash Filler ise buna kirpik perması, lifting veya kirpik laminasyon işlemi diye adlandırmanız doğru olmaz. 

InLei® Lash Filler prosedüründe kullanılan solüsyonlar şişe veya şase paket seçeneklerindedir. 
InLei® Lash Filler prosedüründe kullanılan solüsyonlar şişe veya şase paket seçeneklerindedir. 

Lash Filler solüsyonları İtalyan ünlü kimyagerleri tarafından geliştirilmiş olup %100 İtalyada üretilmektedir. Etkili ve güçlü solüsyonları doğal kirpiklere zarar vermeden onları nazikçe istenilen şekilde kıvırmayı ve uzun süre kalıcı etkiyi vermeyi garanti eder. 

Dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de prosedürü aşama aşama yapılmasıdır. Ör: 1-2 solüsyonlar olan Form1 ve Fix2 kullanarak Filler3 solüsyonu kullanılmadığında prosedürün etikisi tamamen almanız ve doğal kirpikleri 24% kalınlaştırmanız mümkün olmayacaktır. Bu yüzden solüsyonların garanti ettiği sonuca ulaşmak için her zaman prosedürü eksiksiz yapılması oldukça önemlidir. 

İşlemden hemen sonra gözle görülebilir şekilde kirpikler kalınlaşır ve parlak şık hale gelir.
İşlemden hemen sonra gözle görülebilir şekilde kirpikler kalınlaşır ve parlak şık hale gelir.

InLei® Lash Filler solüsyonları sadece profesyonel kullanım içindir, evde kendi kendinize işlem yapılması tavsiye edilmez. Solüsyonların garanti ettiği sonuçları elde etmek için Lash Filler eğitimini almanız gerekmektedir. InLei® Türkiye öğretmenleri ile iletişime geçmek için bağlantıya gidin.

InLei® Lash Filler Prosedürü Çeşitli Kirpik Problemlerini Çözmek İçin Mükemmeldir, Özellikle Aşağıdakiler İçin:

  • Çoğu kişinin doğal kirpikleri düz uzar veya aşağı doğru uzar. Bu tarz kişiler için kirpik kıvırıcı aparat kullanmanıza gerek kalmadan gözle görülür şekilde daha kıvrımlı kirpiklere sahip olmanızı, bakışlarınızı açmanızı ve daha hacımlı bir kirpik etkisini vermenizi sağlayacaktır.
  • Özellikle karışık uzayan kirpikliler için Lash Filler kirpik dolğu prosedürünü yaptırılması tavsiye edilir. İşlem sonrası doğal kirpikleriniz simetrik şekilde istenilen kıvrımda uzamaya devam edecektir.
  • Kuru veya kırılgan kirpiklere sahip olanlar. InLei® Lash Filler Kirpik Dolgusu , kirpikleri içten onarıp güçlendiren Keratin, Pantenol ve Biotin gibi fonksiyonel bileşenler sayesinde saç köküne etki ederek tüm yapıyı güçlendirir.
  • Çok ince kirpiklere sahip olanlar için aslında InLei® Lash Filler Kirpik Dolgusu kalınlaştırma ve kirpikleri sadece daha sağlıklı değil, aynı zamanda daha görünür hale getirme özelliğine sahiptir. Devamlı yapılan işlemlerde gerçekten dikkat çekici sonuçlar elde edilerek, görünümü daha yoğun hale getirir.
  • Çok uzun ve sert kirpiklere sahip olanlar için. InLei® Lash Filler saçların daha itaatkar ve ipeksi olmasına yardımcı olur, maskara sürerken bile bakımı çok daha kolay hale gelir.
  • İpek Kirpik işleminde zarar görmüş kirpikler için. InLei® Lash Filler Kirpik Dolgusu, saça güç vererek, yapısını güçlendirir ve kirpiklerinize bakım yapmak için mükemmel bir çözümdür. Ayrıca ipek kirpik yaptıran kişiler özellikle her 6-7 ayda bir InLei® Lash Filler prosedürünü yaptırılması tavsiye edilir. Çünkü İpek Kirpik işleminden sonra zamanla doğal kirpikleriniz işlem tamamen doğru yapılmış olsa bile incelir ve kirpiklerin uzama yönü değişir.
  • Yanlış yapılan diğer kirpik laminasyonlarından kaynaklanan hataları düzeltmek için InLei® Lash Filler prosedürü idealdir. Ancak bu durumda uzmanın mevcut kirpiklerle çalışma kriterlerini bilmesi oldukça önemlidir.